Gradinita

1 zi

Pret: 35 ron

Servicii extra: taxi 15 ron/sens, mancare, pieptanat/periat blanita

Ai un job solicitant, iar catelul tau sta singur toata ziua? Gradinita Ham Ham este locul ideal ca el sa isi consume energia. Punem la dispozitia lui un spatiu special amenajat cu o mini livada, piscina, obstacole, jucarii, spati de odihna si multe altele pentru activitatiile pe care le are in timpul petrecut la noi. Tot programul se desfasoara sub atentia echipei nostre specializata in comportamentul canin.

Ce oferim?
Spatiile sunt perfect igienizate cu solutii speciale care nu dauneaza catelului dumneavoastra.
Spatii de odihna.
Spatii individuale pentru luat masa.
Pentru socializare cateii sunt lasati sa se joace impreuna sub permanenta supraveghere a personalului, pentru a evita posibilele conflicte neplacute.

Activitati de stimulare mentala.
Program personalizat pentru fiecare patruped.

Daca nu aveti suficient timp sa aduceti sau sa luati catelul, va punem la dispozitie serviciul de taxi.

Pentru inscrierea in gradinita, fiecare catel este supus unei evaluari gratuite pentru a determina nevoile sale. In cazul in care catelul dumneavoastra este anxios, latra prea mult sau are diferite probleme comportamentale, sa stim exact care sunt exercitiile si stimulii de care el are nevoie. In cazul in care aveti un catel agresiv in compania altor catei, acesta va trebui sa urmeze un program de adaptare creat pentru probleme comportamentale si numai dupa ce situatia este remediata acesta va putea participa la gradinita. Veti primi mai multe informati in urma evaluari.

Catelul trebuie sa aiba carnetul de sanatate cu vaccinarile si deparazitarea la zi. Este necesar si vaccinul pentru tusa de canisa. Acesta trebuie facut cu minim 4 zile inainte.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Hotelhamham ofera servicii de calitate in sistemul de hotel animale cluj: cazare animale cluj, (pensiune animale cluj), si altele precum gradinita caini cluj, dresaj animale in Cluj Napoca, toaletaj caini in Cluj. Va asteptam cu rezervari direct pe site sau telefonic la numarul de telefon afisat.

Totodata, daca doriti sa beneficiati de o promotie la hotel animale cluj, va rugam sa accesati pagina de oferte.

×

Log in