Dresaj


Scoala de dresaj Ham Ham dispunde de 3 terenuri de dresaj special amenajate pentru buna desfasurare a formarii catelului dumneavoastra. Echipa noastra specializata in comportamentul canin va sta la dispozitie pentru a va oferi un serviciu complet in dezvoltarea si imbunatatirea comportamentului patrupedului dumneavoastra.


Acest serviciu este gratuit. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic pentru a stabili o programare la unul dintre dresorii nostri.


Vrei sa stii ce tip de catel ti se potriveste? Dresorii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa va gasiti prietenul patruped.


Daca doriti sa dezvoltati o relatie sanatoasa cu catelul dumneavoastra inca din primele saptamani impreuna, noi va stam la dispozitie cu informatiile necesare ca acest lucru sa se intample. Va vom spune ce si de ce este important ca anumite lucruri sa se intample pentru o dezvoltare sanatoasa atat fizica, cat si psihica.


Cel mai bun şi eficient mod de a vă dezvolta o relaţie sănătoasă şi cât mai frumoasă cu căţelul dumneavoastră/vostru presupune să-l dresaţi, să-l învăţaţi comportamente noi şi să-l educaţi, chiar voi. Acest program de consiliere se va desfăşura sub forma de şedinţe "1 on 1", unde veţi beneficia de toată atenţia unui specialist în dresaj şi psihologie canină. Şedinţele sunt flexibile, personalizate după nevoile voastre şi a câinelui şi se axează pe teme generale de genul: cum să înţelegeţi mai bine comportamentul propriului câine, cum să modificaţi comportamentul acestuia prin tehnici pozitive de dresaj, cum să scăpaţi de anumite comportamente problematice (de ex. lătratul excesiv, agresivitate faţă de străini), cum să ţineţi câinele stimulat astfel încât să nu se plictisească (prin tehnici de îmbogăţire comportamentală/enrichment). Cel mai important este că toate aceste activităţi se vor face sub forma de jocuri sau alte activităţi distractive, atât pentru om cât şi pentru căţel, cee ce asigură menţinerea acestor noi comportamente pe termen lung. Odată ce învăţaţi aceste metode, le puteţi aplica oricând, singuri şi cu încredere, pentru a vă asigura de o relaţie lungă şi fericită alături de câinele vostru. Prin acest program de consiliere puteţi rezolva sau preveni probleme comportamentale precum: săritul pe voi sau pe alţi oameni, trasul în lesă, anxietate de separare, distrugerea mobilei sau a pantofilor, agresivitate faţă de alţi câini sau alţi oameni, lătratul excesiv, câinele este prea agitat și altele.


Catelul dumneavoastra are diferite probleme comportamentale, lucru care creaza disconfort in jurul lui? Totul se poate rezolva cu ajutorul specialistilor nostri. In urma unei evaluari, fiecare catel va beneficia de un program personalizat de dresaj.

x


Unele persoane sunt de parere ca nu este bine sa stimulezi agresivitatea unui caine, dar dresajul de paza-aparare este benefic deoarece atat cainele, cat si stapanul, invata cum sa gestioneze aceasta agresivitate care poate fi mostenita genetic. Suntem de parere ca un caine nedresat va fi intotdeauna mai periculos decat un caine dresat si credem ca un catel bine antrenat este un membru valoros al familei, care va munci cu placere sa apere familia si proprietatea dumneavoastra.
Dresajul de competitie inseamna in esenta frumusete, eleganta, bucuria de a ne prezenta micii prieteni in fata arbitrilor chinologi, in fata celorlati participanti si a specatorilor. Pentru o buna prezentare va stam la dispozitie cu un program de dresaj care include toate cerintele care trebuiesc indeplinite.

Oferim pachete personalizate de dresaj si cazare, in functie de nevoile fiecarui client.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Hotelhamham ofera servicii de calitate in sistemul de hotel animale cluj: cazare animale cluj, (pensiune animale cluj), si altele precum gradinita caini cluj, dresaj animale in Cluj Napoca, toaletaj caini in Cluj. Va asteptam cu rezervari direct pe site sau telefonic la numarul de telefon afisat.

Totodata, daca doriti sa beneficiati de o promotie la hotel animale cluj, va rugam sa accesati pagina de oferte.

×

Log in