Poza Cover Dresaj Canin 01 min

K9 Club Ham Ham a luat naștere din dorința de a educa și a promova cât mai mult relația om-câine fericit, un aspect care de multe ori este neglijat. O educație corectă înseamnă informații, comportament și tehnici aplicate corect.

La K9 Club Ham Ham acoperim o gamă largă de dresaj: dresaj de bază, dresaj de pază - apărare, dresaj de expoziție, dresaj de detecție, urmă, aport, dresaj de probleme comportamentale, dresaj de salvare, căutare persoane. În funcție de tipul de dresaj se poate opta pentru dresaj la domiciliu sau pentru dresaj la club. Dresajul la domiciliu este disponibil pentru Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Apahida, Borhanci.

Cursurile de dresaj sunt alcătuite din 16 ședințe, o ședință durând între 15 și 45 de minute, în funcție de nivelul de concentrare al câinelui. Pentru rezultate optime sunt recomandate 4 ședințe/săptămână.

PREGĂTIREA CÂINELUI SE FACE PRIN TEHNICI POZITIVE DE DRESAJ.

DRESOR CANIN: DAN NEGRU

Terenul de dresaj este situat chiar la marginea orașului Cluj Napoca, în aceeași locație ca și hotelul pentru căței și pisici. Nu e o problemă dacă nu sunteți din Cluj deoarece am pregătit pachete speciale de dresaj care includ și cazare. Câinele este evaluat atât la începutul, cât și la sfârșitul perioadei de pregătire.

Pe parcursul ședințelor de dresaj stăpânului îi sunt explicate pas cu pas tehnicile folosite și este învățat cum să le aplice într-un mod corect asupra câinelui.

Pentru a menține câinele în formă, stăpânul trebuie să pună în practică și acasă cunoștințele pe care le acumulează în timpul ședințelor de dresaj.

Programarea ședințelor de dresaj se face de comun acord între stăpân și dresor cu minim 24 ore înainte. Pe toată durata stagiului de pregătire câinele are un program special de masă stabilit de către dresor. Nerespectarea programului de masă scade eficiența ședințelor de dresaj. Deoarece câinele este în primul rând animal, acesta, instinctiv, simte nevoia de a își procura mâncarea. Tocmai, din acest motiv, câinele este mai fericit și învață mai repede când este recompensat cu mâncare în urma unui exercițiu.

După încheierea unui curs individual de dresaj susținut de Dan Negru, instructor avizat, câinele poate participa și la cursuri de grup. De asemenea, clubul oferă consultanță gratuită după încheierea unui curs de dresaj.

Plata se face în două tranșe, jumătatea la începutul programului de pregătire, iar a doua jumătate la ședința a 9-a.

Pentru a dezvolta o relație sănătoasă cu cățelul dumneavoastră trebuie să continuați exercițiile învățate de la dresorul canin și după finalizarea cursurilor de dresaj. Câinele trebuie antrenat constant pentru ca informațiile asimilate să fie executate și după finalizarea cursului. Dacă aveți o energie calmă și fermă și sunteți coerent în explicarea și aplicarea regulilor, atunci veți câștiga încrederea câinelui, iar el vă va urma și va aștepta de la dumneavoastră să îl conduceți.

Tabel Preturi Dresaj Site K9 Club Ham Ham 001 min

 DRESAJUL DE BAZĂ durează 16 ședințe pe o perioadă de o lună de zile și au loc în Cluj-Napoca, Florești, Apahida sau Borhanci. Plata se face în două tranșe, jumătatea la începutul programului de pregătire, iar a doua jumătate la ședința a 9-a. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0736 125 626.

Tabel Preturi Dresaj Site K9 Club Ham Ham 002 min

DRESAJUL DE PAZĂ - APĂRARE - durează 16 ședințe pe o perioadă de 2 luni de zile (2 ședințe/săptămână). Plata se face în două tranșe, jumătatea la începutul programului de pregătire, iar a doua jumătate la ședința a 9-a. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0736 125 626.

Tabel Preturi Dresaj Site K9 Club Ham Ham 003 min

DRESAJUL DE EXPOZIȚIE durează 16 ședințe pe o perioadă de o lună de zile. Plata se face în două tranșe, jumătatea la începutul programului de pregătire, iar a doua jumătate la ședința a 9-a. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0736 125 626.

Tabel Preturi Dresaj Site K9 Club Ham Ham 04 min

DRESAJ DE DETECȚIE, URMĂ, APORT. Numărul de ședințe se stabilește în urma evaluării cățelului. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0736 125 626.

Tabel Preturi Dresaj Site K9 Club Ham Ham 05 min

DRESAJ DE PROBLEME COMPORTAMENTALE. Numărul de ședințe se stabilește în urma evaluării cățelului. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0736 125 626.

Tabel Preturi Dresaj Site K9 Club Ham Ham 08 min

DRESAJ DE SALVARE, CĂUTARE PERSOANE. Numărul de ședințe se stabilește în urma evaluării cățelului dumneavoastră de către dresorul canin. Plata se face 50% la prima ședință și 50% la a 8-a ședință. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: 0736 125 626.

 

HikaShop Filter Module

Filters

Arangajare dupa pret
Dupa pret:
Lungime par